lunes, diciembre 31, 2012

REBENT 2013 AMB OPTIMISME


Any rere any, amb l’arribada d’aquestes dates, es fa quasi impossible no deixar-se emportar per aquest ambient de festivitat, concòrdia i reunions amb familiars i amics al voltat d’una taula ben parada. Al cap i a la fi, som molts els que pensem que el Nadal és l’excusa perfecta per tal de gaudir de tot allò que durant la resta de l’any no fem tan a sovint, com puga ser retrobar-nos amb vells amics i familiars o fer regals a aquelles persones que més estimem.

Ens preparem per a acomiadar 2012, un any ple d’intensa activitat política en el que s’han assentat les bases per a la futura recuperació econòmica; un any que, esperem, marque un punt d’inflexió dins de l’actual conjuntura. 

En aquest sentit, continuem amb la nostra doble estratègia consistent en combinar mesures d’austeritat amb altres d’estímul, tant directe com indirecte, per a contribuir a la recuperació i millora tant de l’entorn empresarial de la nostra ciutat com de la situació particular de molts dels nostres conciutadans. 

Austeritat i estímul, centrant-nos en primer lloc en la reducció de la despesa generada durant els últims anys, en combinació amb altres mesures més concretes com la fusió d’empreses municipals. Tot amb la finalitat de fer més amb menys, buscant la sostenibilitat del nostre model administratiu i l’eficiència en la gestió.  

D’altra banda, dins de les mesures d’estímul cal incidir en el pla de pagaments posat en marxa per aquest Ajuntament, el que ens ha permés complir amb les obligacions contretes amb els nostres proveïdors, en combinació amb altres de caràcter més directe, com la recent aprovació del Pla d’Ocupació del que molts gandians han començat a beneficiar-se recentment. Una actuació de la que ens sentim especialment orgullosos, amb els més de 2’5 milions d’euros destinats a la generació de llocs de treball, el que ens situa davant del pla d’ocupació més ambiciós mai presentat en cap municipi de la Comunitat Valenciana. 

Tampoc podem oblidar els esforços realitzats amb la finalitat de consolidar a Gandia com un referent a nivell turístic, esportiu i comercial. La passada campanya estival ha posat de manifest el bon treball dut a terme per l’àrea de promoció turística, amb una platja viva plena d’activitats per a tots els nostres visitants. A més, continuem avant amb el Pla de Desestacionalització per a que la nostra platja puga continuar sent un atractiu reclam turístic fora dels mesos propis de l’estiu. La planificació d’esdeveniments esportius i les noves estratègies comercials posades en funcionament suposen donar un pas endavant en l’afirmació de la nostra ciutat com a referent comarcal i autonòmic a tots els nivells. 

La tasca de tot polític, així com la de la pròpia Administració Pública, té la seua raó de ser en la vocació de servei al ciutadà. En aquest sentit, tant els polítics com les Administracions Públiques no podem ser mai part del problema en la qüestió de la recuperació econòmica, més bé tot el contrari. 

 Hi ha un abans i un després en la forma d’actuar d’aquest Ajuntament, i els resultats ens animen a continuar amb aquesta línia de treball; no obstant això, no deixarem mai de banda els que a dia de hui continuen sent els nostres reptes més imminents: la generació d’ocupació, la recuperació econòmica i el recobrament de la confiança dels ciutadans. 

Amb tots els nostres esforços centrats en aquesta tasca, i amb la il•lusió que 2013 marque l’inici de la fi d’aquesta crisi, vos convide a celebrar aquestes festes nadalenques amb goig, confiança i optimisme en el futur. 

Víctor Soler Beneyto 
Portaveu Govern Gandia

No hay comentarios:

Sígueme en las redes sociales

Citas favoritas

"La vida, la libertad y la propiedad no existen por razón de leyes hechas por el hombre. Por el contrario, el hecho es que la vida, la libertad y la propiedad existen con anterioridad a aquello que hizo a los hombres hacer leyes por primera vez"
Frederic Bastiat